Ισοπέδωσε την Μπαρτσελόνα η Μπάγερν!

Απίστευτη μπάλα από την Μπάγερν Μονάχου, η οποία ξεπέρασε ακόμα και αυτή τη Μπαρτσελόνα. Οι Βαυαροί συνέτριψαν με το εντυπωσιακό 4-0 τους Καταλανούς και ουσιαστικά εξασφάλισαν από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση στον τελικό της 25ης Μαϊου στο Λονδίνο.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας έδειξαν από νωρίς τα δόντια τους απέναντι σε μία Μπάρτσα που ουδέποτε μπήκε στο κλίμα του ματς και δεν μπόρεσε να ανακόψει τις επιθέσεις των γηπεδούχων. Στο 25ο λεπτό ο Μίλερ άνοιξε το σκορ για να έρθει στο 49ο λεπτό ο Γκόμεζ (από οριακή θέση οφσάιντ) να γράψει το 2-0.

Ξεκάθαρο

διαιτητικό λάθος ήταν αυτό του 73′ όταν ο Μίλερ έκανε… σκριν στον Αλμπα (επιθετικό φάουλ) και ο Ρόμπεν από καλή θέση σούταρε για το 3-0. Τον επικό θρίαμβο της Μπάγερν ολοκλήρωσε στο 81′ ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ο Τόμας Μίλερ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβάινσταϊγκερ, Τόμας Μίλερ (83′ Πισάρο), Ρόμπεν, Ριμπερί (89′ Σατσίρι), Μάριο Γκόμεθ (71′ Λουίζ Γκουστάβο).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μπάρτρα, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο (83′ Βίγια), Αλέξις Σάντσες, Μέσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα