Διαψεύδει ο Σύνδεσμος Γονέων του Λυκείου Δασούπολης είδηση για επεισόδια κατά γιορτή αποφοίτησης

23:05 23/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ` -Δασούπολη διαψεύδει την είδηση που δημοσιεύτηκε , όπως αναφέρει, σε εφημερίδες και μεταδόθηκε και από ραδιοφωνικά δελτία για επεισόδια σε εκδήλωση αποφοίτησης των τελειόφοιτων μαθητών. Σε ανακοίνωση ο Σύνδεσμος κάνει λόγο για παραπληροφόρηση.

“Αναφορικά με είδηση που δημοσιεύτηκε σήμερα Τρίτη 23.4.2013 στις εφημερίδες Πολίτης και Φιλελεύθερος (και πιθανό και σε άλλα έντυπα) και μεταδόθηκε και από ραδιοφώνου σχετικά με σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν κατά τις πρωινές ώρες

σήμερα στο Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στο Στρόβολο, από τελειόφοιτους μαθητές που γιόρταζαν την αποφοίτησή τους, ο Σύνδεσμος Γονέων ανακοινώνει ότι στο Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ Δασούπολης – Στροβόλου, κανένα τέτοιο επεισόδιο δεν έλαβε χώρα και φαίνεται να υπάρχει στο θέμα αυτό παραπληροφόρηση”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Προστίθεται ότι οι μαθητές του Λυκείου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ Δασούπολης-Στροβόλου όντως γιόρτασαν χθες βράδυ και μέχρι το πρωί την αποφοίτησή τους, “μέσα στα σωστά πάντα πλαίσια που καλούνται να επιδεικνύουν οι νέοι μας σήμερα και υπήρξαν υπόδειγμα κοσμιότατης συμπεριφοράς”.

Αναφέρεται ακόμη ότι το εν λόγω συμβάν έγινε σε άλλο σχολείο και καλούνται όσα έντυπα “παραπληροφόρησαν άλλα άφησαν κυρίως εκτεθειμένους τους μαθητές, καθηγητές και γονείς του Σχολείου, όπως πληροφορήσουν σωστά τους αναγνώστες τους”.

Keywords
Τυχαία Θέματα