Ισόπαλο το πρώτο φιλικό της Εθνικής

Ισοπαλία 0-0 απέσπασε η Εθνική ομάδα στην Πορτογαλία στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας. Μέτρια εμφάνιση από τους διεθνείς που έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμη παιχνίδια. Τραυματίστηκε ο Παπασταθόπουλος.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος δεν είχε ρυθμό στο παιχνίδι της και είναι χαρακτηριστικό ότι για να δημιουργήσει μεγάλη φάση στα αντίπαλα καρέ χρειάστηκε να περιμένει 84 αγωνιστικά λεπτά. Ακριβώς στο 84' ο Φετφατζίδης

έχασε την καλύτερη ελληνική ευκαιρία όταν το σουτ που έκανε αποκρούστηκε από τον Μπέτο.

Κατά τα άλλα, οι Πορτογάλοι, που αγωνίστηκαν χωρίς τον ανέτοιμο Ρονάλντο, είχαν μία φλύαρη υπεροχή, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ευκαιρίες πάντως μεγάλες δεν έκαναν αν εξαιρέσει κανείς δύο-τρία σουτ και κυρίως αυτό του Νάνι στο δεύτερο ημίχρονο που εξουδετέρωσε με διπλή επέμβαση ο Καρνέζης.

Αυτό που πραγματικά ανησύχησε την Εθνική ήταν ο τραυματισμός του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη γάμπα. Ο Μεσσήνιος στόπερ αντικαταστάθηκε στο 40ο λεπτό και περισσότερα για την κατάστασή τους θα γίνουν γνωστά την Κυριακή.

Πορτογαλία: Εντουάρντο (Μπέτο 46’), Αλμέιδα Μπρούνο Αλβες, Καρβάλιο (Λουίς Νέτο 88’), Μιγκέλ Βελόσο, Έντερ (Αμορίμ 66’), Ρικάρνο Κόστα, Νaνί (Ράφα 83’), Βαρέλα (Βιειρίνια 70’), Ζοάο Περέιρα, Πόστιγκα (Ούγκο Αλμέιδα 46’).

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος (Μόρας 42’), Χολέμπας, Μανιάτης, Τζιόλης (Καραγκούνης 46’), ΚατσουράνηςΣαμαράς (Χριστοδουλόπουλος 86’), Μήτρογλου (Γκέκας 65’), Σαλπιγγίδης (Φετφατζίδης 65’).

Keywords
Τυχαία Θέματα