Η κόντρα Βενιζέλου-Ραγκούση καλά κρατεί…

08:07 4/7/2013 - Πηγή: Matrix24

Νέο επεισόδιο στην κόντρα μεταξύ Ευάγγελου Βενιζέλου και Γιάννη Ραγκούση που μετρά πια χρόνια, πυροδοτεί καινούρια παρέμβαση του πρώην υπουργού Εσωτερικών της κυβέρνησης Παπανδρέου.

«Τα πάντα έχουν αλλάξει, πολιτικά είμαστε άσπρο-μαύρο, δεν μπορώ να συμφωνήσω σε τίποτα από αυτά που κάνει ο Βενιζέλος», είπε σε συνέντευξή του ο Παριανός πολιτικός,

θέτοντας ένα «δύσκολο ερώτημα» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ : «Τι έργο άφησε πίσω». Ο ίδιος πάντως υποστηρίζει πως δεν ξέρει τι θα απαντήσει ο κ.Βενιζέλος, αφού «αυτά που κάνουν οδηγούν στην πλήρη απαξίωση του ιστορικού αυτού κόμματος».

Και ο κ.Ραγκούσης δεν σταμάτησε εκεί. Αντίθετα, επιτέθηκε στον νυν αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και για την υπόθεση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ. «Πέρυσι τέτοια εποχή εγώ είχα ετοιμάσει έναν νόμο για τον έλεγχο των οικονομικών όλων των κομμάτων. Ο κ.Βενιζέλος δεν άλλαξε το νομικό καθεστώς για να μπορεί και ο ίδιος να διαχειρίζεται τα χρήματα του ΠΑΣΟΚ όπως οι προηγούμενοι», είπε, χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «υπόλογο» γιατί δεν δέχθηκε να αλλάξει αυτό το καθεστώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα