Έφερε Μέντες, μπαμ με Κίβου

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο. Οι Πράσινοι έχουν φέρει στην Ελλάδα, τον Ολλανδό μέσο Νταβίντ Μέντες ενώ τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί έντονα το σενάριο ότι επιχειρούν να αποκτήσουν τον Κρίστιαν Κίβου απο την Ίντερ. Μία ανάσα από την απόκτηση του Νταβίντ Μέντες ντα Σίλβα είναι ο Παναθηναϊκός.

Ο 31χρονος Ολλανδός αμυντικός μέσος βρίσκεται από την Δευτέρα στην Αθήνα, έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά, σήμερα θα ολοκληρωθεί το deal. Ο διεθνής χαφ αποτελεί εισήγηση του Γιάννη Αναστασίου και έπαιζε μέχρι τον Φεβρουάριο στη Σάλτσμπουργκ. Ο Μέντες έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Αλκμαάρ, Σπάρτα Ρότερνταμ, Μπρέντα.


Παράλληλα με βάση μια έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί οι Πράσινοι πάνε να κάνουν το «μπαμ» του φετινού καλοκαιριού με την απόκτηση του Κρίστιαν Κίβου. Η περίπτωση του Ρουμάνου κεντρικού αμυντικού, μόνο εύκολη δεν είναι, ωστόσο, στο «τριφύλλι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν την προσπάθεια τους. Ο 32χρονος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014 με την Ίντερ, αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα για τη νέα σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα