Η κόντρα Κωνσταντοπούλου – Μανιτάκη και η αγένεια Λαφαζάνη

07:47 9/1/2013 - Πηγή: Matrix24

Το θερμόμετρο στη Βουλή ανέβηκε κατακόρυφα, όταν ο Αντώνης Μανιτάκης, εγνωσμένου κύρους συνταγματολόγος, ανακοίνωσε μαζικές συγχωνεύσεις και καταργήσεις οργανισμών. Τότε, η κ. Κωνσταντοπούλου έθεσε ένσταση αντισυνταγματικότητας και κατηγόρησε τον υπουργό πως παραβιάζει κατάφωρα πολλά άρθρα του Συντάγματος. «Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να υπερασπιστώ τον εαυτό μου απέναντι στην κυρία Κωνσταντοπούλου. Η ιστορία

μου και η πορεία μου είναι γνωστή και την έχει επαινέσει και η ίδια. Λυπάμαι που κάποιοι αερολογούν και συνταγματολογούν επειδή δεν έχουν να προτείνουν τίποτα αυτή την κρίσιμη περίοδο», απάντησε με δηλητηριώδες ύφος ο Αντώνης Μανιτάκης.
Όμως, το επεισόδιο δεν έληξε εκεί. Προς επίρρωσιν της Ζωής Κωνσταντοπούλου, τον λόγο πήρε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος, με πρόδηλη αγένεια, είπε στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης: «Ποιος είστε κύριε; Ποιος είστε παρακαλώ; Θα μας κάνετε μαθήματα;».
Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως με διαβεβαιώνει και βουλευτής που ήταν παρών στη συνεδρίαση, «ο Μανιτάκης καταχειροκροτήθηκε από τους βουλευτές των κομμάτων της συγκυβέρνησης, σαν να ήταν αυτός πρωθυπουργός».

Keywords
Τυχαία Θέματα