«Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ!»

10:25 3/6/2012 - Πηγή: Matrix24

«Δεν έχουμε την αυταπάτη ότι ο κόσμος που μας ψήφισε είναι στο σύνολό του ιδεολογικά τοποθετημένος στην Αριστερά», ξεκαθαρίζει ο Αλέξης Τσίπρας εκτιμώντας ότι «ως ένα βαθμό, η επιτυχία μας οφείλεται στη συρροή λαθών των αντιπάλων μας». 

Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής,

ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει παράλληλα ότι «για μας η έξοδος από το ευρώ δεν είναι επιλογή, και δεν είναι για κανένα στην ευρωζώνη» και προσθέτει: «Το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ συνέδεσαν την παραμονή τους στην εξουσία με την άρνηση κάθε διαπραγμάτευσης δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει εναλλακτικός δρόμος».

Στόχος είναι «με ρεαλιστικά αλλά αποφασιστικά βήματα να σπάσουμε το φαύλο κύκλο της κρίσης. Να επανεκκινήσουμε την οικονομία, να ανακουφίσουμε την κοινωνία και να ανοίξουμε μια εναλλακτική προοπτική», τονίζει ο κ. Τσίπρας.

Ερωτηθείς, δε, γιατί πρέπει οι Ελληνες να εμπιστευθούν μια άπειρη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει: «Θα ήταν πολύ εύκολο να αντιστρέψω το ερώτημα: Πώς θα μπορούσαμε να εμπιστευτούμε τις μαύρες τρύπες των ταμείων σε αυτούς που τις δημιούργησαν;»

Σχετικά με την κάλυψη των ελλειμμάτων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει πως υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για περικοπές δαπανών, αλλά όχι από μισθούς και εξηγεί πως «η μεγάλη σπατάλη είναι στις αμαρτωλές συμβάσεις του Δημοσίου, στις αμοιβές άπειρων επιτροπών, διοικητικών συμβουλίων και γκόλντεν μπόις, είναι στις μίζες κάθε είδους, στους δρόμους που πληρώνονται τρεις φορές επάνω, είναι στην παραίτηση του δημοσίου από κάθε συμφέρον προκειμένου να εξυπηρετηθούν ιδιωτικά συμφέροντα».

Keywords
Τυχαία Θέματα