Η ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ

Η Ντιάνα Βισνιέβα εμφανίζεται για δύο μοναδικές βραδιές χορού αύριο Παρασκευή 28 και  μεθαύριο Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Θεωρείται μια από τις σπουδαιότερες μπαλαρίνες της εποχής μας. Η 36χρονη Ρωσίδα Νταϊάνα Βισνιέβα έχοντας στο βιογραφικό της μεγάλες εμφανίσεις στο ιστορικό θέατρο Μαριίνσκι της Αγίας Πετρούπολης αλλά και στο American Ballet Theatre φέρνει για δύο βραδιές στην Αθήνα

την πιο πρόσφατη παράστασή της ονόματι «Dialogues» που έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από κοινό και ειδήμονες.

Στο εν λόγω project που μετά την Αγία Πετρούπολη, τη Μόσχα και τη Νέα Υόρκη καταφθάνει στην Αθήνα, η Βισνιέβα έχει περιλάβει την αρχετυπική χορογραφία «Errand into the maze» της Μάρθα Γκράχαμ που βασίζεται στον ελληνικό μύθο της Αριάδνης και του Μινώταυρου, το «Dialogue» του Τζον Νοϊμάγιερ και το «Subject to Change» των Πολ Λάιτφουτ και Σολ Λεόν. «θεά του χορού» σύμφωνα με τους κριτικούς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη το πλανήτη η Βισνιέβα θα πλαισιώνεται στην παράσταση του Μεγάρου από εξαιρετικούς χορευτές της ομάδας της Μάρθα Γκράχαμ, του Μπαλέτου του Αμβούργου, του Θεάτρου Μπολσόι και του Μαρίνσκι της Αγίας Πετρούπολης.

INFO: Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 28&29/09, στις 20.30, εισιτήρια 80, 65, 55, 40, 22 (φοιτητικό) ευρώ, προπώληση στο www.megaron.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα