Η ΜΠΑΛΑ… ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Στο Ρέντη αναμένεται να βρεθεί ίσως και σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κάτι που είχε προαναγγείλει στη συνάντηση που είχε την περασμένη εβδομάδα με οργανωμένους οπαδούς της Θύρας 7.

Και τώρα… η μπάλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού αναμένεται να βρεθεί -ίσως και σήμερα το μεσημέρι- στο Ρέντη για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και να στείλει μηνύματα ενόψει

της συνέχειας. Ο Μαρινάκης αναμένεται να κρούσει τον κώδωνα κινδύνου στους παίκτες, τονίζοντας την κακή αγωνιστική τους εικόνα -και δη αυτή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης- ενώ θα τους ζητήσει βελτίωση στη συνέχεια και νίκες με Ξάνθη και Μονπελιέ.

Ο μεγαλομέτοχος των πρωταθλητών Ελλάδας δεν είναι ικανοποιημένος από τα όσα βλέπει από την ομάδα και θέλει αγωνιστική βελτίωση, αφού όπως τόνισε και στους οργανωμένους «ο κόσμος πληρώνει εισιτήριο και είναι λογικό να θέλει θέαμα».

Η επίσκεψή του και τα όσα θα πει δεν θα έχει αποδέκτες μόνο τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος τις τελευταίες μέρες σκέφτεται τις αλλαγές εκείνες που θα δώσουν ώθηση στην ομάδα και θα διορθώσουν τα κακώς κείμενα.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παρουσιάσει στους παίκτες τον Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος ανέλαβε το πόστο του βοηθού προπονητή και θα εξηγήσει στους ποδοσφαιριστές την παρουσία του στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα