Η ΑΕΚ αποχαιρετά τον εφιάλτη της Γ' Εθνικής

Η αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:00 στο ΟΑΚΑ τον Πανναξιακό στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Αν δεν ήταν ο τελευταίος αγώνας για εφέτος, δεν θα είχε καμία άλλη αξία αναφοράς η συγκεκριμένη είδηση, αφού η Ένωση έχει εξασφαλίσει εδώ και κάμποσες αγωνιστικές την άνοδο και το ματς είναι τυπικής διαδικασίας.

Αποκτά, όμως, ιδιαίτερη σημασία από τη στιγμή που η Ένωση αφήνει μια και καλή πίσω της τον εφιάλτη της τρίτης κατηγορίας και στρέφει πλέον το βλέμμα της στο μέλλον. Στο μέλλον της Football League

και στη συνέχεια στη μεγάλη κατηγορία όπου στοχεύει να επιστρέψει άμεσα, κλείνοντας την παρένθεση του υποβιβασμού.

Την αποστολή της ΑΕΚ για αυτόν τον ιδιαίτερο αγώνα, απαρτίζουν οι Βούρας, Ντούνης, Τσιρίλο, Κορδέρο, Πόποβιτς, Ράμα, Ανάκογλου, Γεωργέας, Γροντής, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σταθάκης, Τζανετόπουλος, Τσουμάγκας, Ανδρέας Βλαχομήτρος, Ηλίας Τσέλιος και Γιάννης Βιδάλης.

Κατά τα λοιπά, μόνο η διαγραφή από τα μητρώα Α.Ε. μένει για την ΑΕΚ στην οποία ολοκληρώθηκε και επίσημα η εκχώρηση του χρέους Ψωμιάδη στο Δημόσιο. Όπερ σημαίνει πως το κράτος έχει το δικαίωμα να «κυνηγήσει» τον πρώην πρόεδρο της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα