Η αδελφή της Φαίης στο εδώλιο με απόφαση δικαστηρίου

07:30 6/5/2014 - Πηγή: Matrix24

Ο 26χρονος Βαγγέλης Στεφανάκης, ο οποίος φέρεται ως αυτουργός της εγκληματικής πράξης με την έναρξη της δίκης αρνήθηκε την βαριά κατηγορία που τον έφερε αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη επιχειρώντας να παρουσιάσει το θάνατο της κοπέλας ως ατύχημα.

Οι προβολείς της δίκης όμως, ήταν στραμμένοι στο κενό εδώλιο που προορίζεται για την αδελφή του θύματος , η οποία αντιμετωπίζει τις πλημμεληματικές κατηγορίες της ψευδορκίας και της υπόθαλψης εγκληματία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φέρεται να είπε ψέμματα με στόχο να κρύψει τον πρώτο κατηγορούμενο με τον οποίο εμφανίζεται να είχε προσωπική

σχέση, παράλληλα με την αδελφή της.

Η αδελφή της Φαίης εκπροσωπήθηκε χθες στο δικαστήριο από το δικηγόρο της Θανάση Πλεύρη, αλλά η παρουσία της στην εξέλιξη της δίκης κρίθηκε αναγκαία από την Εισαγγελία και το δικαστήριο, καθώς εκτιμάται ότι μπορεί να φωτίσει στην πληρέστερη διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά τον στενό οικογενειακό της πυρήνα.

Η μαρτυρία του συντετριμμένου πατέρα θύματος και κατηγορουμένης ακούστηκε σαν ένα κατηγορώ στην αίθουσα του Μεικτού Oρκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας .

«Ποτέ δεν πίστευα ότι η μια μου κόρη θα έκανε κακό στην άλλη, αλλά προέκυψαν στοιχεία που έδειξαν ότι η Μαριαλένα προσπάθησε να κρύψει την αλήθεια για να καλύψει τον Στεφάνακη», είπε ο πατέρας των δύο κοριτσιών ζητώντας μόνο να αποδοθεί δικαιοσύνη για το χαμό της κόρης τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα