«Μεγαλέμποροι ναρκωτικών δολοφόνησαν την Whitney»

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Daily Mail ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Paul Huebl, η έδρα του οποίου είναι στο Χόλιγουντ, παρέδωσε το υλικό στο FBI. Σε αυτό απεικονίζονται δύο άγνωστοι που φέρονται ως μεγαλέμποροι ναρκωτικών να επισκέπτονται την τραγουδίστρια στο τόπο που διέμενε και βρέθηκε νεκρή.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι δύο άνδρες εθεάθησαν στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε η Houston,

το Beverly Hilton, και σκοπός της επίσκεψής τους ήταν να παραλάβουν χρήματα που τους χρωστούσε η τραγουδίστρια για ναρκωτικά που είχε λάβει και τα οποία άγγιζαν το ποσό του 1,5 εκατ. δολαρίων.

Ο ντετέκτιβ ισχυρίζεται ότι αυτοί οι άνθρωποι δολοφόνησαν τη Houston και εκφράζει τη διαφωνία του με το πόρισμα του ιατροδικαστή που χαρακτήρισε το θάνατο της τραγουδίστριας ατύχημα. Μάλιστα αναφέρει ότι στο σώμα της τραγουδίστριας υπήρχαν σημάδια που υποδεικνύουν ότι πάλεψε για τη ζωή της και συμπληρώνει ότι το δωμάτιο της ήταν ανακατεμένο.

Ωστόσο ο ντετέκτιβ μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα διευκρίνισε ότι δεν είναι απόλυτα σίγουρος ότι η 48χρονη τραγουδίστρια δολοφονήθηκε αλλά πως όλα τα στοιχεία συνηγορούν σε αυτό το συμπέρασμα.

Ο Huebl, πρώην αστυνομικός που έγινε ηθοποιός μετά και τη σύνταξή του, είπε πως ξεκίνησε να ερευνά τις συνθήκες θανάτου της Whitney Houston όταν προσελήφθη από έναν πελάτη, που δεν κατονόμασε, ο οποίος δεν πίστεψε την επίσημη αιτία θανάτου που εξέδωσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Υπενθυμίζεται ότι η Αμερικανίδα σταρ πέθανε στις 11 Φεβρουαρίου του 2012 και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή πνίγηκε στην μπανιέρα του δωματίου της. Στο αίμα της βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες όπως κοκαΐνη, μαριχουάνα και άλλα φάρμακα που έπαιρνε με συνταγή γιατρού.

Keywords
Τυχαία Θέματα