Γυναίκες εναντίον της κρίσης

Το Forum θα είναι διήμερο και θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 5-6 Δεκεμβρίου στην αίθουσα «Ερμής», στο Συνεδριακό Κέντρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), Ακαδημίας 7, Αθήνα.

Στόχος του Forum, είναι να αναδείξει την Ελληνίδα επιχειρηματία, να παρουσιάσει τη δυναμική της, τους στόχους της, τις επιτυχίες της στον τοπικό και στον

παγκόσμιο χάρτη της επιχειρηματικότητας και φυσικά να τεθούν επί τάπητος τα προβλήματα που την απασχολούν και να προταθούν λύσεις.

Πέρα από την παρουσίαση των δράσεων του Δικτύου και της προσέλκυσης εν δυνάμει επενδυτών και Business Partners που ενδιαφέρονται για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η Ελλάδα, το Forum θα περιλαμβάνει και διαλέξεις, συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας, networking και διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις.

Αναφερόμενη στους στόχους του Διεθνούς Forum η Πρόεδρος της ΕΕΔΕΓΕ, κ. Σοφία Οικονομάκου δήλωσε, «Οι Γυναίκες του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών προσβλέπουμε σε μια νέα διάσταση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και οραματιζόμαστε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιχειρηματική ανάπτυξη της πατρίδας μας και στην αντιμετώπιση της κρίσης».

Οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να συμμετάσχουν στο Forum θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή στους μέσω της ειδικής ιστοσελίδας που έχει δημιουργηθεί για το Συνέδριο: http://www.eedege-congress.eu.

Keywords
Τυχαία Θέματα