Ο Βαλβέρδε της έσπασε το αήττητο

«Φωτιά» στην κορυφή της "Primera Division" έβαλε η Αθέλτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς κέρδισαν στο απόρθητο νέο «Σαν Μαμές» την Μπαρτσελόνα 1-0 και την υποχρέωσαν στην πρώτη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα.

Πλέον η Μπαρτσελόνα απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους δύο τους να μετρούν ρεκόρ 13-1-1, ενώ σε απόσταση τριών βαθμών ακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης. Όσον αφορά την Αθλέτικ Μπιλμπάο, παρέμεινε αήττητη στη νέα
της έδρα και με την 8η νίκη της προσπέρασε τη Βιγιαρεάλ στην 4η θέση.

Ο αγώνας είχε ένταση στο ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, έδειχναν δυσκολία να προσαρμοστούν στον αγωνιστικό τερέν, με τους παίκτες της στο πρώτο ημίχρονο να γλιστρούν αμέτρητες φορές και τον Νεϊμάρ, κάποια στιγμή να αλλάζει παπούτσια.

Το χρυσό γκολ ήρθε στο 70', όταν ο Σουσαέτα έκλεψε την μπάλα, ο Αντερ Ερέρα την έφερε με συρτή σέντρα στην καρδιά της άμυνας της Μπαρτσελόνα και ο Ιγκόρ Μουνιαϊν, πέτυχε το νικητήριο γκολ, μέσα σε αποθέωση.

Ο Μαρτίνο στη συνέχεια έβγαλε περιοδικά τους Τσάβι και Ινιέστα, αλλά οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο δεν βοήθησαν και η ομάδα της Καταλωνίας, μετά την ανώδυνη ήττα από τον Αγιαξ στο Champions League, γνώρισε μια δεύτερη σερί, αυτή τη φορά, πιο οδυνηρή.
Keywords
Τυχαία Θέματα