Γιακουμάτος: Πρέπει να μειωθούν οι τιμές σε ψωμί, γάλα και τηλέφωνα

Ο νέος υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας χαρακτήρισε τον τομέα του εμπορίου ως τον τομέα απόλυτης αιχμής για την κυβέρνηση, προκειμένου να αποκατασταθεί το επίπεδο ζωής του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας.

Απευθυνόμενος στον τέως υφυπουργό Ανάπτυξης, ο κ. Δένδιας σημείωσε: «ο κ. Σκορδάς δεν έδωσε τη μάχη από την εξέδρα, αλλά ήταν στο γήπεδο». Και σημείωσε ότι ο νέος υφυπουργός κ. Γιακουμάτος θα συνεχίσει από το σημείο που ο κ. Σκορδάς του δίνει τη σκυτάλη.

Από την πλευρά του ο νέος υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος ως προτεραιότητες έθεσε

τη μείωση των τιμών σε γάλα, ψωμί, λάδι, τηλεφωνία. Όπως είπε ο ίδιος «υπάρχει αγοραστική αδυναμία. Πρέπει να μειωθεί το καλάθι τις νοικοκυράς, το ψωμί, το γάλα, και τα τηλέφωνα». Για να συμπληρώσει ότι οι κατευθύνσεις από τον πρωθυπουργό είναι κοινωνική συνοχή, αλληλεγγύη και ανάπτυξη. Στις προτεραιότητες του νέου υφυπουργού είναι η αντιμετώπιση των στρεβλώσεων, η πάταξη της αισχροκέρδειας και των υπερκερδών, όπως είπε ο ίδιος.

Ο τέως υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Σκορδάς αφού υποστήριξε ότι η ακρίβεια οφείλεται στη συρρίκνωση των εισοδημάτων, έσπευσε να συμπληρώσει πως υπάρχει περιθώριο για μεγαλύτερη πτώση των τιμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα