Φρικτός θάνατος 38χρονης! Την έσερνε περιπολικό για 300 μέτρα (Video)

Το περιστατικό σημειώθηκε σε φαβέλα κοντά στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Η άτυχη Κλόντια Φερέιρα, που είχε βγει από το σπίτι της προκειμένου να αγοράσει ψωμί για την οικογένειά της τραυματίστηκε σε ανταλλαγή πυρών.

Οι αστυνομικοί την έβαλαν στο πορτμπαγκάζ του περιπολικού τους για να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Όμως η πόρτα άνοιξε και καθώς το περιπολικό βρισκόταν εν κινήσει, το σώμα της άτυχης γυναίκας βγήκε έξω και σερνόταν στο δρόμο για περισσότερα από 250 μέτρα, μέχρι που το όχημα σταμάτησε σε φανάρι.

Το

περιστατικό κατέγραψε κάμερα και σύμφωνα με το οπτικό υλικό, οι αστυνομικοί βγαίνουν από το περιπολικό για να ξαναβάλουν στο πορτμπαγκάζ το σώμα της Φερέιρα, την οποία μετέφεραν τελικά στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο γιος της γυναίκας υποστηρίζει πως η μητέρα του ήταν ζωντανή όταν την έβαλαν στο περιπολικό ενώ οι συγγενείς της αποδίδουν την απάνθρωπη συμπεριφορά στην υπόνοια ότι, οι αστυνομικοί θεώρησαν πως ήταν αναμεμειγμένη σε εμπόριο ναρκωτικών.

Στο θέμα αναφέρθηκε και η Πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ. «Ο θάνατος της σόκαρε το έθνος. Η Κλόντια ντα Σίλβα Φερέιρα είχε τέσσερα παιδιά, ήταν παντρεμένη και σηκωνόταν νωρίς το πρωί για να δουλέψει σε ξενοδοχείο του Ρίο», έγραψε η Ρούσεφ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα