ΕΡΜΗΣ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (15 –  21 Οκτωβρίου).

Κριός

Αν η ερωτική σου ζωή ήταν τίτλος ταινίας, Κριέ, αυτός θα ήταν «ο Έρωτας στα χρόνια του κραχ» – και με τον Ουρανό κιόλας στο ζώδιό σου, μάλλον πας για Όσκαρ ερμηνείας. Στο ρόλο του ερωτικού κραχ

και μίας σχέσης σε βαθιά κρίση αξιών, η Νέα Σελήνη από το Ζυγό, που δεν σε αφήνει να ευχαριστήσεις τους γονείς σου και το σκηνοθέτη για τα καλά κοντινά, ούτε και να χαρείς το χειροκρότημα. Ωστόσο, παρά τις αντιξοότητες, και το χρυσό αγαλματίδιο θα είναι δικό σου στο τέλος της βραδιάς, και ο κυβερνήτης σου ο Άρης από το Σκορπιό, σε φροντίζει και σε ανταμείβει με εξαιρετικό, θεαματικό και φλογοβόλο σεξ. And the winner is…μάντεψε!

Τα SOS: Η γλώσσα σου τρέχει γρηγορότερα από το μυαλό σου – με τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα. Η κοινωνική σου ζωή επίσης, περνάει μαύρες μέρες– γιατί βρε πουλάκι μου; Βγες από το καβούκι σου και γνώρισε κόσμο. Ναι, κι άλλο.

Ταύρος

Η ημέρα που ένας ηδονιστής Ταύρος αρνείται το τραγούδι των Σειρήνων και τις προσκλήσεις φίλων και γνωστών για έξοδο, διασκέδαση, ακόμα και – ω!καιροί!ω!ήθη!- για εκλεκτό φαγητό στο καινούργιο it restau της πόλης, είναι ημέρα προβληματισμού για την αστρολόγο σου, Ταύρε! Σταμάτα τώρα να προβάλεις την δουλειά ως πρόφαση, σήκωσε το τηλέφωνο πριν οι φίλοι σου βαρεθούν τα κατεβασμένα σου μούτρα και βγες. Η ζωή σου προσφέρεται σε ασημένια πιατέλα, με μορφή εκλεκτών κερασμάτων – και είναι δική σου δουλειά να επαναπροσδιορίσεις τις Αξίες σου και να συνειδητοποιήσεις πόσο τυχερός είσαι για τα όσα και όσους έχεις στη ζωή σου. Το να ξορκίσεις το φάντασμα του/της πρώην είναι μία θαυμάσια αρχή. Τι θα έλεγες λοιπόν για κείνο το τέλειο καινούργιο εστιατόριο; Μη φοβηθείς να ενδώσεις – άλλωστε, το χαμόγελό σου θα είναι η πιο συγκλονιστική καμπύλη επάνω σου!

Τα SOS: Ο Ένας/Μία μοναδικός/ή, ιδανικός/ή πρώην που έχεις τοποθετήσει σε κείνο το βάθρο; Ε, δεν είναι για βάθρο, είναι για πέμπτο υπόγειο, σε ένα βαρέλι με αλατόνερο και 30 βδέλλες στο σβέρκο (το έχουμε, νομίζω, ξαναπεί, η αστρολόγος σου είναι Σκορπιός). Ξύπνα: Η χαρά της ζωής, και οι πιθανότητες να βρεις τον έρωτα βρίσκονται στην επόμενη γωνία!

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα δεν είσαι μόνον εσύ Δίδυμος, αγαπητέ. Είναι και η ζωή σου. Η αστρολόγος σου σε παραπέμπει στο Fringe και σε σειρές επιστημονικής φαντασίας με παράλληλους κόσμους, αφού αυτή μοιάζει να είναι η ταυτότητα της εβδομάδας σου. Διττή, διφορούμενη, και διπλά απαιτητική. Ο τομέας της οικογένειας και του σπιτιού, βομβαρδίζει τις στιγμές ανάπαυλας και χαράς με τους φίλους σου που τόσο έχεις ανάγκη, με προβλήματα συγγενών που μισείς σαν τις αμαρτίες σου – τα προβλήματά τους, όχι τους ίδιους, θέλουμε να ελπίζουμε! Τη στιγμή ακριβώς που θεωρείς πως τέλειωσες με κείνο το απαιτητικό, χρονοβόρο project στο γραφείο, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο διευθυντής σου με ένα νέο ά

Keywords
Τυχαία Θέματα