GROUP THERAPY ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ

Μπαράζ επαφών και συναντήσεων θα αρχίσει τη Δευτέρα στον Ολυμπιακό με στόχο να επανέλθει η ομάδα άμεσα στις καλές εμφανίσεις.

Ποιοι θα τα πουν; Όλοι με όλους. Ο βοηθός προπονητή Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος τη Δευτέρα αναλαμβάνει και επίσημα τα νέα καθήκοντά του, θα συναντηθεί με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ προκειμένου να χαράξουν την κοινή στρατηγική τους για την βελτίωση της απόδοσης της ομάδας.

Ο παλαίμαχος, πλέον, πορτιέρο θα έχει

επίσης επαφές με τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό για να τους βάλει στο κλίμα της ομάδας και να τους εμφυσήσει την νοοτροπία που πρέπει να έχει ένας παίκτης των πρωταθλητών.

Δράση μέσα στην εβδομάδα θα αναλάβει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα συναντηθεί πρώτα με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ σε κατ΄ιδίαν ραντεβού και την Πέμπτη θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές στου Ρέντη ζητώντας επιθετικό πνεύμα και άνοδο της απόδοσης.

Ολα αυτά θα συμβούν παραμονές του αγώνα με την Ξάνθη το Σάββατο για το πρωτάθλημα και κυρίως της αναμέτρησης με την Μονπελιέ στη Γαλλία για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στον Ολυμπιακό μπορεί να λένε δημοσίως ότι ο Ζαρντίμ στηρίζεται, ωστόσο η εικόνα της ομάδας σ΄αυτά τα δύο παιχνίδια και ακολούθως σ΄αυτό με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη ίσως κρίνουν το μέλλον του Πορτογάλου προπονητή όσο υπερβολικό και αν ακούγεται αυτό για ένα σύνολο που έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

Δεν είναι λίγα, άλλωστε, τα παράπονα των ιθυνόντων της ΠΑΕ από τον Ζαρντίμ ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να υπερασπιστεί τα πιστεύω μέχρι τέλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα