ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β. ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ SUN

Η σκανδαλοθηρική βρετανική εφημερίδα «The Sun» 48 ώρες πριν το ματς Άρσεναλ – Ολυμπιακός δημοσιεύει άρθρο που αναφέρεται στην εκκρεμή δίωξη του προέδρου των ερυθρόλευκων Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων.

«Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ποινική δίωξη 15 μήνες μετά τα όσα συνέβησαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί των κανονιέρηδων θα εκπλαγούν όταν μάθουν πως

ο άνθρωπος που κάθεται λίγα μέτρα μακριά από τον εκτελεστικό διευθυντή Ιβάν Γκαζίδη στη VIP κερκίδα του γηπέδου αντιμετωπίζει δίωξη για ‘νοθευμένα’ παιχνίδια… Ο Μαρινάκης πάντα αντιδρούσε σθεναρά για την αθωότητα του», αναφέρεται μεταξύ άλλων, στο δημοσίευμα της Sun, ενώ τονίζεται παρότι έχει περάσει ένας χρόνος δεν έχει αποφασιστεί αν θα απαγγελθούν κατηγορίες.

Στο δημοσίευμα επίσης αναφέρεται πως «ο Μαρινάκης κατηγορήθηκε πως είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης και για συμμετοχή σε προσφορά δωροδοκίας» και παρατίθενται δηλώσεις που είχε κάνει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για το συγκεκριμένο θέμα: «Η υπόθεση των στημένων αγώνων δεν μας αφορά, ούτε μας αγγίζει. Δηλώνω κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει απολύτως κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει οποιαδήποτε παράβαση».

«Είναι σε θέση να πετάξει στο Λονδίνο για να συνοδεύσει τους αντιπάλους της Άρσεναλ, καθώς η ταξιδιωτική απαγόρευση που του επιβλήθηκε από το ελληνικό κράτος άρθηκε από τη στιγμή που θεωρήθηκε απίθανο να εγκαταλείψει την χώρα», αναφέρεται επίσης στο άρθρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα