Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ για τη «λίστα Λαγκάρντ»

Να διαλευκανθεί πλήρως και σε όλα τα επίπεδα η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ζητά το ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωσή του. «Το εθνικό συμφέρον απαιτεί να λάμψει η αλήθεια για όλους και για όλα», σημειώνουν οι συντάκτες της ανακοίνωσης, ζητώντας να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατόν η διασταύρωση των στοιχείων από τη Δικαιοσύνη και να ενημερωθούν η Βουλή και ο ελληνικός λαός χωρίς άλλη καθυστέρηση.

Από την πλευρά της Ιπποκράτους πάντως γίνεται λόγος για «κακόγουστο

έργο κατασυκοφάντησης προσώπων», με πρωταγωνιστές βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ –όπως λένε, φωτογραφίζοντας τη Νάντια Βαλαβάνη- τα οποία «αναπαράγουν χωρίς αιδώ ύποπτες διαρροές και αδιασταύρωτες δήθεν δημοσιογραφικές πληροφορίες», ενώ «χρησιμοποιούν τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς καταθέτοντας αστήρικτες ερωτήσεις στην Βουλή με στόχο να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις εις βάρος πολιτικών προσώπων», λένε.

Καλούν δε, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να «μην κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν αυτός που έθεσε αμέσως στη διάθεση των αρχών το άτυπο αντίγραφο που είχε διατηρηθεί άθικτο στο γραφείο του, όταν άλλοι έλεγαν οτι αυτό δεν διατηρήθηκε στο αρχείο του ΣΔΟΕ και άλλοι ότι χάθηκε το αρχικό CD». Κλιμακώνοντας την επίθεση κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καλούν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να λάβει άμεσα θέση και να αποδοκιμάσει όσα στελέχη του συκοφαντούν και «ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα», εκτιμώντας πως αυτό δεν έχει ως τελικό στόχο μόνο πολιτικούς τους αντίπαλους, αλλά την ίδια την πολιτική, δηλαδή την Δημοκρατία .

Στρέφοντας δε τα βέλη τους και κατά της ΔΗΜΑΡ, χωρίς πάντως να την κατονομάσουν, καλούν «όσους ανεύθυνα και για μικροκομματικούς λόγους βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα, να αναλογιστούν πού οδηγεί η στάση τους αυτή την ιδια τη χώρα»…

Keywords
Τυχαία Θέματα