Επίθεση Άκη σε ΠΑΣΟΚ και «πολιτικο-δικαστικό σύστημα»

Αρνούμενος την κατηγορία για ξέπλυμα μαύρου χρήματος έκανε λόγο για «πολιτικο-δικαστικά κέντρα εξουσίας που ασκούν εδώ και καιρό παρέμβαση στην ελληνική κοινωνία και τις διεθνείς σχέσεις». Ο Άκης Τσοχατζόπουλος από την αρχή της απολογίας του έκανε διμέτωπη επίθεση. Το πρώτο μέτωπο άνοιξε εναντίον

του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζοντας ότι από το στάδιο ακόμα της έρευνας της υπόθεσης από τη Βουλή «μας λανσάρανε ένα κατάπτυστο κατηγορητήριο από πιστούς ανθρώπους στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο προήλθε από θεϊκή εξουσία άνωθεν».

Όπως είπε το κατηγορητήριο εκείνο ήρθε έτοιμο από νομική εταιρεία. Mίλησε μάλιστα για σκευωρία που στήθηκε για να εξοντωθεί ο εσωκομματικός αντίπαλος όταν τα ηνία του κόμματος ανέλαβε ο Γ. Παπανδρέου. Το δεύτερο μέτωπο που άνοιξε ήταν κατά δικαστών και εισαγγελέων καθώς κατά την άποψη του υπάρχουν κέντρα πολιτικο-δικαστικά που ασκούν εξουσία εδώ και καιρό με παρεμβάσεις στην ελληνική κοινωνία και στις διεθνείς σχέσεις. Αναφορικά με τους συγκατηγορουμενούς του είπε ότι έχει τύψεις γιατί αν δεν ήταν εκείνος δεν θα είχαν προφυλακιστεί. Δεν παρέλειψε μάλιστα να επιτεθεί και στην τρόικα χαρακτηρίζοντας ανάλγητη την συμπεριφορά των δανειστών. Ωστόσο, μέχρι αυτή την ώρα ο πρώην υπουργός δεν έχει πει ούτε μια λέξη για την κατηγορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα