ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΖΑΜΠΟΛ!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται απόψε στο ΣΕΦ στο πλαίσιο του πρώτου τελικού της Α1. Ή, τουλάχιστον, αυτό θέλουμε να συμβεί.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων οι…πολύπαθοι τελικοί της Α1 θα αρχίσουν απόψε με την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (19:00, ΕΤ1).

Την

προηγούμενη Πέμπτη κάποιοι επιτήδειοι δεν επέτρεψαν στην αποστολή των πράσινων να φτάσει στο ΣΕΦ πετροβολώντας το πούλμαν της ομάδας, τούτη τη φορά όμως εικάζεται πως η ΕΛΑΣ έχει  πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή μετάβαση της αποστολής στο γήπεδο. Μάλιστα γι’ αυτό το σκοπό επιστρατεύτηκαν περίπου 1000 αστυνομικοί!

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του ενημέρωσε τον κόσμο ότι πρέπει να δώσει το «παρών» από νωρίς στο ΣΕΦ έτσι ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα η ανταλλαγή εισιτηρίων του αγώνα της Τετάρτης με μαγικά χαρτάκια του σημερινού.

Ως προς το αγωνιστικό, ουσιαστικά τίποτα δεν άλλαξε σ’ αυτές τις τελευταίες 3-4 ημέρες. Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί πιθανότατα χωρίς τον Λο ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί. Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.

Η σειρά θα συνεχιστεί την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ με το δεύτερο τελικό. Η ΓΓΑ έχει προειδοποιήσει ότι σε περίπτωση και του παραμικρού επεισοδίου δεν θα διστάσει να ματαιώσει τους τελικούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα