Επίλογος στο Champions League

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να περάσει στους «16» του Champions League, το αποψινό παιχνίδι με την Αρσεναλ είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες του Ζαρντίμ θα παρουσιαστούν αδιάφοροι, αφού κίνητρα

υπάρχουν (πριμ, καλύτερη κλήρωση στο Europa League κ.τλ.), ωστόσο η αλήθεια είναι πως το μυαλό όλων είναι στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή.

Εξάλλου, το είπε και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, πως αν είχε να διαλέξει σαφώς θα προτιμούσε νίκη την Κυριακή. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όμως, φρόντισε -κατά την επίσκεψή του στο Ρέντη- να τονίσει στους ποδοσφαιριστές πως θέλει τη νίκη απόψε κόντρα στους «κανονιέρηδες» για να πάρει -πρωτίστως- χαρά ο κόσμος που θα βρεθεί στις εξέδρες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πάμπλο Κοντρέρας αναμένεται να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα, ενώ εκτός αποστολής είναι ο Φρανσουά Μοντέστο. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να αγωνιστεί με τον Κάρολ στο τέρμα, τον Μανιάτη δεξιά στην άμυνα και τον Τοροσίδη στα αριστερά, τον Μανωλά δίπλα στον Κοντρέρας, τους Φέισα, Μασάντο και Γκέκο στα χαφ και τους Φουστέρ, Αμπντούν και Τζεμπούρ μπροστά.

Στην αντίπερα όχθη, χωρίς τους Καθόρλα, Ζιρού, Ποντόλσκι, Αρτέτα, Γουίλσιρ, Κοσιελνί, Σανιά, Γκιμπς, Σάντος, Μετερσάκερ και Γουόλκοτ, τους οποίους ο Βενγκέρ άφησε στην Αγγλία, θα εμφανιστεί η Άρσεναλ στο Φάληρο για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα ο Αρσέν Βενγκέρ δείχνει να μην «καίγεται» και τόσο για την πρώτη θέση του ομίλου, στην οποία θα βρεθούν οι «κανονιέρηδες» εφόσον η Σάλκε στραβοπατήσει στη Γαλλία με τη Μονπελιέ και οι Λονδρέζοι επικρατήσουν στο Φάληρο του Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα