ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΕΤΑΙΡΩΝ, ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΡΧΗΓΩΝ

Τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη ενημέρωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς σχετικά με την επίσκεψη της Άγκελα Μέρκελ στην Αθήνα. Σύσκεψη αρχηγών προγραμματίζεται για τις επόμενες ημέρες.

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΠΑΣΟΚ

και τη ΔΗΜΑΡ, ο Αντώνης Σαμαράς τηλεφώνησε στους κυβερνητικούς του εταίρους, ενημερώνοντάς τους για τις συνομιλίες που είχε με την Γερμανίδα καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ.

Στις τηλεφωνικές συνομιλίες με τους αρχηγούς, επιχειρήθηκε και μία πρώτη αποτίμηση της επίσκεψης Μέρκελ, ενώ, κατά πληροφορίες, τις ερχόμενες ημέρες -πιθανότατα την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή- θα συγκληθεί και σύσκεψη κορυφής στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εξάλλου, οι τρεις αρχηγοί έχουν να συζητήσουν πολλά: εκτός μιας πιο αναλυτικής κουβέντας για τα όσα κόμισε (;) η Γερμανίδα καγκελάριος στην Αθήνα, Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης θα μιλήσουν για τα νέα μέτρα που συμφωνεί με την τρόικα το οικονομικό επιτελείο, αλλά και για τη στάση που θα τηρήσει η ελληνική κυβέρνηση ενόψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της 18ης Οκτωβρίου.

Εντωμεταξύ, στους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη τηλεφώνησε και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, προκειμένου να τους ενημερώσει για το τι διημείφθη στο Eurogroup.

Keywords
Τυχαία Θέματα