Επέζησε δυο βδομάδες τρώγοντας μύγες

10:27 7/3/2014 - Πηγή: Matrix24

Ο Ντάνιελ Ντατς 26 ετών, εξαφανίστηκε στα μέσα Φεβρουαρίου, ενώ έκανε πεζοπορία μεταξύ δύο μικρών πόλεων στο κεντρικό Κουίνσλαντ, σε μια αραιοκατοικημένη περιοχή.

Μετά από διάστημα δύο εβδομάδων ο Ντάνιελ εντοπίστηκε μόλις την Πέμπτη από έναν μοτοσικλετιστή κοντά στην πόλη Ουίντοραχ.

Ο νεαρός που είχε χαθεί στο εσωτερικό της Αυστραλίας, σε μια τεράστια περιοχή σχεδόν ακατοίκητη, επέζησε για μεγάλο χρονικό διάστημα τρεφόμενος με έντομα.

Ο Ντάνιελ είχε χαθεί εξ αιτίας των κακών καιρικών συνθηκών καθώς ενώ έκανε πεζοπορία χιλιομέτρων αποκλείστηκε από τις πλημμύρες,

σε μια ακατοίκητη περιοχή όπως ο ίδιος είπε στην αστυνομία. Για να επιβιώσει αναγκάστηκε να τρώει έντομα.

«Αν δεν το ακούσετε με τα αυτιά σας – και οι άνδρες μου το άκουσαν – μπορεί να μην το πιστέψετε» δήλωσε ο Μαρκ Χέντερσον, επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας.

«Ο ίδιος αστειεύτηκε ότι δεν θα μπορούσε να μείνει πεινασμένος χάρη στην αφθονία των μυγών που μπορούσε να φάει» είπε ο αστυνομικός. Ο νεαρός Ντάνιελ δεν δέχτηκε ιατρική φροντίδα και όπως είπε ο αστυνομικός Χέντερσον «σίγουρα ήταν πολύ πεινασμένος, αλλά εκτός από αυτό, είναι σε καλή κατάσταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα