Έως την Παρασκευή θα ψηφιστεί το νέο φορολογικό

13:35 4/1/2013 - Πηγή: Matrix24

Ο Γιάννης Στουρνάρας συναντήθηκε το μεσημέρι με τον Αντώνη Σαμαρά με στόχο να κλείσουν εγκαίρως όλες οι προαπαιτούμενες ενέργειες – μεταξύ των οποίων και το φορολογικό- προκειμένου να εκταμιευθεί χωρίς πρόβλημα η επόμενη δόση του δανείου των 9,32 δις. ευρώ. Ημερομηνία ορόσημο θεωρείται η 21 Ιανουαρίου, όταν θα διαξαχθεί το επόμενο Eurogroup.

Ο

κ. Στουρνάρας σε δηλώσεις του βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να τον βάλει στο κάδρο όσον αφορά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ τονίζοντας πως δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα και πως δεν τον αφορά.

Σχετικά με τις υποθέσεις επιχειρηματιών οι οποίοι οδηγούνται τις τελευταίες μέρες στο αυτόφωρο για χρέη στο δημόσιο ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε πως οι αρχές κάνουν τη δουλειά τους.

Οι προετοιμασίες της κυβέρνησης για να ρυθμιστούν όλες οι εκκρεμότητες που αφορούν την πορεία της ελληνικής οικονομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη και χθες έγινε ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών με αντικείμενο το φορολογικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα