Έμεινε όρθιος και στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να αναδειχθεί πρωταθλητής Χειμώνα, αλλά με το 1-1 στην Τούμπα παρέμεινε αήττητος και κράτησε τη διαφορά ασφαλείας από τον ΠΑΟΚ στο +8.

Το ντέρμπι δεν είχε καλό ρυθμό και θέαμα, είχε όμως φάσεις. Οι περισσότερες από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν ανώτερος των γηπεδούχων και γνώριζε

τι ήθελε και πως θα το πάρει.

Το τέρμα του Τζεμπούρ στο 27ο λεπτό ήταν η πιστοποίηση, με τον ΠΑΟΚ να αδυνατεί να απαντήσει και να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Δώνης έκανε διάφορες αλλαγές και ο Δικέφαλος άρχισε να πιέζει μετά το 70′. Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει δεύτερο τέρμα και να κλειδώσει τη νίκη.

Ό,τι δεν έκανε ο Ολυμπιακός το έκανε ο ΠΑΟΚ και δη ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος σκόραρε στο 88ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο ντέρμπι της Τούμπας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Έτο (46′ Κωνσταντινίδης), Κατσικάς, Βιβιάν, Λίνο, Φωτάκης, Κάτσε, Σαλπιγγίδης, Λόρενς (67′ Λάζαρ), Ρομπέρ (74′ Σταφυλίδης), Αθανασιάδης.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοδέστο (77′ Φέισα), Μασάντο, Φουστέρ, Αμπντούν (87′ Γκρέκο), Τζιμπούρ (71′ Μήτρογλου).

Keywords
Τυχαία Θέματα