Έκλεψαν 25 χιλιόμετρα καλώδια

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα δεν μπορεί να συνεχιστεί το φαινόμενο, το πρωί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να αποκαθιστά το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στην περιφερειακή οδό και το ίδιο βράδυ οργανωμένες συμμορίες να κλέβουν ανενόχλητες τα καλώδια χαλκού και να βυθίζουν τον περιφερειακό στο σκοτάδι.

Ο κ. Τζιτζικώστας συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο γραφείο του ενώ ζήτησε από την Αστυνομία, που έχει και την ευθύνη, να εντατικοποιήσει τους ελέγχους της κατά μήκος της Περιφερειακής οδού, ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το φαινόμενο, να διασφαλιστεί

η ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων και οδηγών, και να σταματήσουν να χάνονται άδικα οι πόροι που δαπανούμε για τη συντήρηση του οδικού δικτύου, εξαιτίας της επαναλαμβανόμενης παραβατικής συμπεριφοράς οργανωμένων συμμοριών που έχουν προβεί σε κλοπή συνολικά 25.000 μέτρων καλωδίων χαλκού.

Ο περιφερειάρχης ζήτησε από την Αστυνομία να διαθέσει οχήματα, περιπολικά και συμβατικά αυτοκίνητα, κατά τη διάρκεια της νύχτας, από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί, τα οποία θα ελέγχουν την περιφερειακή οδό ώστε να αποτρέπουν τις κλοπές και να επεμβαίνουν όταν διαπράττονται αδικήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα