«ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΡΥΨΩ»

Επιμένει πως δεν έχει καμία σχέση με όσα του αποδίδονται ο πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος και διαβεβαιώνει πως δεν πρόκειται να κρύψει τίποτα στον ανακριτή. 

Σε συνέντευξή του μέσα από τη φυλακή στην εφημερίδα Real News, ο κ. Σμπώκος τονίζει χαρακτηριστικά: «Είμαι αθώος και θα το διαλαλώ μέχρι το τέλος της ζωής μου. Θα μιλήσω ανοικτά στον ανακριτή, όπως οφείλω. Δεν θα κρύψω τίποτα. Διαμαρτύρομαι για τις πληροφορίες, για την επιχείρηση κατασπίλωσης

της προσωπικότητάς μου, ότι δήθεν είμαι ύποπτος φυγής. Ποτέ δεν αρνήθηκα να προσέλθω στη δικαιοσύνη για να δώσω τις αναγκαίες εξηγήσεις. Πάντοτε προσερχόμουν στη Βουλή για να τη διαφωτίσω για τα ζητήματα των εξοπλισμών και τη σχέση μου με αυτά. Δεν περιορίστηκα σε γενικές αναφορές»,

Ο Γιάννης Σμπώκος κάνει λόγο για «λασπολογία» εναντίον του και δηλώνει: «Δεν έχω λογαριασμούς σε καμία χώρα του κόσμου. Δεν έχουν λογαριασμούς ύποπτους η γυναίκα μου, τα παιδιά μου και οποιοιδήποτε άλλοι στενοί συγγενείς μου».

Στο μεταξύ, δημοσίευμα στο Εθνος της Κυριακής τον εμφανίζει να διαθέτει ακίνητη περιουσία μεγάλης αξίας στην Αττική και την Κρήτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα