Εικόνες ερασιτεχνικού σωματείου στην ΑΕΚ

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας μικρά ή μεγάλα προβλήματα ταλάνιζαν το ποδοσφαιρικό και δεν επέτρεπαν στον Έβαλντ Λίνεν και τους ποδοσφαιριστές του να δουλέψουν όπως απαιτεί η σημασία της αναμέτρησης.

Το Σάββατο, ο Γερμανός τεχνικός διαπίστωσε με απογοήτευση ότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει κανένα από τα δύο ποδοσφαιρικά γήπεδα του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ στα Σπάτα (το οποίο δόθηκε προς χρήση μόλις πριν από δύο χρόνια) διότι στο ένα γίνονταν έργα και το άλλο είχε πλημμυρίσει από τα νερά της βροχής.

Αποτέλεσμα

αυτής της τραγελαφικής κατάστασης ήταν να προπονηθεί η ομάδα σε χωματόδρομο (!) έξω από το χώρο του προπονητικού κέντρου γεγονός που προκάλεσε τη δυσφορία του Λίνεν.

Τις προηγούμενες ημέρες πρώτο θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια ήταν η δήλωση του προέδρου Ανδρέα Δημητρέλου, ο οποίος είχε πει ότι η πραγματοποίηση ή όχι της επένδυσης του Δημήτρη Βιντιάδη θα εξαρτηθεί από τη βαθμολογική θέση της ομάδας.

Το μήνυμα «φέρτε νίκες αλλιώς δεν θα έρθει επενδυτής» δεν ακούστηκε καλά στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι, σημειωτέον, παραμένουν απλήρωτοι εδώ και αρκετό καιρό.

Μέσα σ’ αυτό το μάλλον νοσηρό κλίμα, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία την Κυριακή. Για την αποστολή, ο Λίνεν επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Κοτσαρίδης, Ρίκκα, Σταματής, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Β. Βλάχος, Αρκούδας, Γροντής, Τσούπρος και Κουτρουμπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα