ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ, ΦΤΟΥ ΚΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Η ήττα του Σαββάτου από τον Πανιώνιο που άφησε την ΑΕΚ στην ουρά της βαθμολογίας της Superleague προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Πρώτα απ΄όλα, όπως σας ενημερώσαμε από το βράδυ του Σαββάτου, ο Βαγγέλης Βλάχος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Παρά τη στήριξη που του παρείχε ο Θωμάς Μαύρος, ο Ελληνας

προπονητής οδηγήθηκε στην έξοδο αφού κάτι τέτοιο αξίωσε (και τελικά πέτυχε) η πλειοψηφία των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ.

Μάλιστα, ο Βλάχος βρέθηκε το πρωί της Κυριακή στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα για να συζητήσει με τον Ανδρέα Δημητρέλο τους όρους της λύσης του συμβολαίου του.

Η αποπομπή του Ελληνα τεχνικού όμως προκάλεσε και τη φυγή του Θωμά Μαύρου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ένιωσε να παρακάμπτεται στο θέμα της απόλυσης του προπονητή και με μπαράζ δηλώσεών του το βράδυ του Σαββάτου γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από την προεδρία της εταιρίας.

Ο Μαύρος θα παραχωρήσει τις επόμενες μέρες συνέντευξη Τύπου κατά την οποία θα αναλύσει διεξοδικά τους λόγους που τον οδήγησαν σ΄αυτήν την απόφαση.

Η ΑΕΚ, εν τω μεταξύ, βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Αγγελος Αναστασιάδης και Μάκης Χάβος είναι τούτη την ώρα οι επικρατέστεροι.

Keywords
Τυχαία Θέματα