ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

Κι όμως, η «σημαία» του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Καραγκούνης, βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην πόρτα της εξόδου.

Ύστερα από μία πολυετή θητεία με την πράσινη φανέλα, ο Γιώργος Καραγκούνης είναι πολύ πιθανό να πει το «αντίο». Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν αποδέχεται το ρόλο της… ρεζέρβας και δύσκολα θα αποδεχθεί την πρόταση του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός

έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον «τυπάρα», με την οποία ο έμπειρος μέσος δεν έχει πρόβλημα. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν τον έχει στα πλάνα του, ο Καραγκούνης δεν θέλει να ζήσει ό,τι έζησε την περασμένη σεζόν όπου είδε τα περισσότερα παιχνίδια από την εξέδρα.

Ο Φερέιρα δεν είναι διατεθειμένος να κάνει συνάντηση με τον Γιώργο Καραγκούνη προκειμένου να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις και να κλείσει το θέμα και ως εκ τούτου τα στελέχη της ΠΑΕ καθυστερούν το ραντεβού με τον αρχηγό, περιμένοντας από τον Γιάννη Αλαφούζο να βρει μια λύση. Δηλαδή, να μιλήσει με τον προπονητή και να τον πείσει για την παραμονή του Καραγκούνη.

Με απλά λόγια, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει τούτη τη στιγμή την «καυτή πατάτα» στα χέρια του και καλείται να βρει λύση ώστε να αποφευχθεί το διαζύγιο με τον Καραγκούνη, αν και όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δύσκολα θα γίνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα