Δρακόντεια μέτρα για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Οι εκδηλώσεις άρχισαν από χθες Πέμπτη με καταθέσεις στεφανιών στον χώρο του Ιδρύματος στην οδό Πατησίων. Οι πανεπιστημιακές σχολές στο κέντρο της πρωτεύουσας έκλεισαν από προχθές το βράδυ και θα παραμείνουν κλειστές μέχρι το τέλος της πορείας το Σάββατο το βράδυ όταν και θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις. Όπως είθισται, μέσα στους χώρους του Πολυτεχνείου θα παραμένουν για περιφρούρηση φοιτητές, καθηγητές, αλλά και εργαζόμενοι. Πέρα από τις καθιερωμένες εκθέσεις και ομιλίες, οι διοργανωτές σκέφτονται να οργανώσουν μέσα στο ίδρυμα πρωτότυπες εκδηλώσεις μνήμης.

Να πούμε ότι ο εορτασμός

του Πολυτεχνείου θα γίνει σήμερα Παρασκευή στα περισσότερα σχολεία, όπου οργανώνονται εκδηλώσεις για τη σημασία της επετείου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από χθες Πέμπτη μέχρι και αύριο Σάββατο. Μάλιστα το Σάββατο οι ρυθμίσεις θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου (Λεωφ. Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και τις παράλληλες και καθέτους αυτών). Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Με Απόφαση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (λεωφορεία-τρόλεϊ). Οι οδηγοί μέχρι και ανήμερα της επετείου θα πρέπει να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στο κέντρο της Αθήνας, γύρω από το Πολυτεχνείο και από εκεί που θα περάσει η πορεία (ειδικά γύρω από τη αμερικανική πρεσβεία).

Keywords
Τυχαία Θέματα