Δολοφόνησαν την πρώην Μις Βενεζουέλα

21:54 7/1/2014 - Πηγή: Matrix24

Ένοπλοι δολοφόνησαν την πρώην Μις Βενεζουέλα και τον πρώην σύζυγό της στο πιο πρόσφατο βίαιο έγκλημα με θύματα διάσημους στη χώρα αυτή της Λατινικής Αμερικής, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι αρχές σήμερα.

Η ηλικίας 29 ετών Μόνικα Εσπιέρ Μοτς, που υπήρξε επίσης πρωταγωνίστρια σε σειρές σαπουνόπερας και ο σύζυγός της Χένρι Μπέρι, ένας Ιρλανδός επιχειρηματίας ηλικίας 39 ετών, σκοτώθηκαν από πυρά κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας σε αυτοκινητόδρομο μεταξύ του Πουέρτο Καμπέγιο και της Βαλένθιας, στα κεντρικά της χώρας.

Η κάτοχος του τίτλου του διαγωνισμού ομορφιάς του

2004 ζούσε μόνιμα στις ΗΠΑ, αλλά παραθέριζε στη Βενεζουέλα. Η 5χρονη κόρη του ζευγαριού γλίτωσε από την επίθεση που πραγματοποιήθηκε αργά χθες το βράδυ, αλλά τραυματίστηκε στο πόδι από σφαίρα, ανακοίνωσε η κυβέρνηση και μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η ζωή της δε διατρέχει κίνδυνο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο της πρώην εστεμμένης ίσως να είχε υποστεί βλάβη πριν οι κακοποιοί το προσεγγίσουν, ένα συχνό φαινόμενο όταν το σκοτάδι πέσει στους δρόμους μιας χώρας με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας. Οι ένοπλοι κατά τα φαινόμενα επιχείρησαν να ληστέψουν την οικογένεια καθώς εκείνη

Keywords
Τυχαία Θέματα