Διοικήτρια νοσοκομείου «αγκαλιάζει» τη Χρυσή Αυγή

15:16 8/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Όπως έγραψε ο τοπικός ενημερωτικός ιστότοπος arcadiaportal.gr, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης Χρυσαυγίτες έκαναν έφοδο στο νοσοκομείο αναζητώντας αλλοδαπές που προσέφεραν παρανόμως τις υπηρεσίες τους ως αποκλειστικές νοσοκόμες.

Η διοίκηση του νοσοκομείου όχι μόνον δεν τους απομάκρυνε, αλλά τους δέχτηκε σε συνάντηση. Στη συνέχεια, η διοικήτρια του νοσοκομείου, Ελένη Σιουρούνη έδωσε κοινή συνέντευξη τύπου με τα μέλη της Χρυσής Αυγής! Δήλωσε μεταξύ άλλων ότι έγινε μία «ωραία και σωστή συζήτηση» και ανέφερε ότι «ο δρόμος μας είναι κοινός».

Έδωσε ρόλο στη Χρυσή Αυγή,

λέγοντας: «Από κοινού θα προσπαθήσουμε να δούμε πως μπορούμε να περιορίσουμε αυτό το φαινόμενο [σ.σ. των παράνομων αποκλειστικών]».

Έντονη ήταν η αντίδραση του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, ο οποίος κατηγόρησε τη διοίκηση του νοσοκομείου ότι δεν ανταποκρίνεται στο θεσμικό της ρόλο. «κοινή συνέντευξη τύπου της κ. Σιουρούνη με τοπικό εκπρόσωπο κόμματος, εγείρει ερωτηματικά, όχι βεβαίως για το γεγονός καθ’ αυτό (της κοινής συνέντευξης), όσο για το αντικείμενο της “συνεργασίας” των δύο πλευρών», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του και διευκρινίζει: «Είναι αυτονόητο ότι το θέμα των αποκλειστικών νοσοκόμων πρέπει ν’ αντιμετωπιστεί από την πολιτεία, ιδία δε από τη διοίκηση του Νοσοκομείου. Με τρόπο όμως θεσμικό και νομικά αποδεκτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα