ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Αλλεπάλληλες συσκέψεις γίνονται στην Ιπποκράτους αναφορικά με τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στη νέα κυβέρνηση.

Το μεσημέρι ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε σύσκεψη με στελέχη του κόμματος. Σύμφωνα με βουλευτές του, το ΠΑΣΟΚ

δεν προτίθεται να συμμετέχει στην κυβέρνηση που αναμένεται να σχηματιστεί απόψε ή αύριο, με κοινοβουλευτικά του στελέχη ή πρώην υπουργούς.

Ωστόσο, με τη στάση αυτή φαίνεται πως διαφωνούν αρκετοί μες στο ΠΑΣΟΚ, τάση που διαφάνηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της στενής ομάδας στελεχών την οποία έχει συγκροτήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η τελική θέση του κόμματος αναμένεται να διευκρινιστεί σήμερα μέχρι το βράδυ, καθώς θα συνεδριάσει και πάλι η ομάδα των «επτά» (Κώστας Σκανδαλίδης, Μίμης Ανδρουλάκης, Άννα Διαμαντοπούλου, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Πέτρος Ευθυμίου και Νίκος Ανδρουλάκης), υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ωστόσο, είναι πιθανόν οι κυβερνητικές διεργασίες να επιταχυνθούν και να υπάρξει συνάντηση των Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Βενιζέλου και Φώτη Κουβέλη, απόψε.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φέρεται να δίνει μεγάλο βάρος στη συγκρότηση ομάδας, η οποία θα αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες αύριο θα συνεδριάσει στις 10 το πρωί, υπό την προεδρία του κ. Βενιζέλου, η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα