ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νικηφόρα άρχισε την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου ο Ολυμπιακός ο οποίος επικράτησε 2-1 στη Βέροια της ομώνυμης ομάδας.Τα γκολ οι Τζιμπούρ και Μοδέστο.

Κόντρα σ’ έναν αξιόμαχο, όπως αποδείχθηκε, αντίπαλο, ο πρωταθλητής Ελλάδας δυσκολεύτηκε.  Ο Τζιμπούρ βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ στο 19′ μετά

από ένα δεκάλεπτο κυριαρχίας της Βέροιας, ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 30′ με τον Ιωάννου ο οποίος εκμεταλλεύτηκε σοβαρό λάθος του Κάρολ.

Τρία λεπτά πριν βγει το ημίχρονο ο Μοδέστο κατάφερε να γράψει το 1-2 απαλάσσοντας τους συμπαίκτες του από το άγχος και την έξτρα πίεση.Στην επανάληψη, η Βέροια πίεσε αλλά ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα έχοντας μάλιστα και δοκάρι με τον Ιμπαγάσα.

Οι Μακεδόνες έχουν βέβαια να λένε για την τεράστια ευκαιρία που έχασε ο Ιωάννου μετά από λάθος διώξιμο του Μοδέστο.

Βέροια (Μάκης Χάβος): Δασκαλάκης, Σνάουτσνερ, Τόμας, Καλί (48′ Τζημογιάννης), Γεωργέας, Καλογέρης, Γεωργιάδης (46′ Καλτσάς), Ολαϊτάν (77′ Πέρεθ), Ζε Βιτόρ, Μπάργκαν, Ιωάννου.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Χολέμπας, Κοντρέρας, Σιόβας, Τοροσίδης, Μανιάτης, Μοδέστο (87′ Γκρέκο), Ιμπαγάσα, Μασάδο, Αμπντούν (72′ Φουστέρ), Τζιμπούρ (82′ Μήτρογλου).

Keywords
Τυχαία Θέματα