«ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ… ΣΤΟΝ ΑΝΤ1»

Την πεποίθηση, ότι εάν στην Ευρώπη πουν όχι σε όλα όσα τους θέσει μια πιθανή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τότε θέλουν το τέλος της Ευρωζώνης, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας. Εχθές, δήλωνε  ότι το νόμισμα δεν είναι φετίχ…

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,

είπε χαρακτηριστικά ότι δεν θα πάμε στην Ευρώπη σαν τον Κασιδιάρη στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη και συμπλήρωσε ότι εάν μας πουν σε όλα «όχι», σημαίνει ότι έχουν στόχο να εξοντώσουν το λαό και ότι θέλουν το τέλος της ευρωζώνης. Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας εκτίμησε ότι η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα διαλύσει την ΕΥρωζώνη, νομικά, πολιτικά και οικονομικά. Αναφερόμενος στην καταγγελία του μνημονίου, υπογράμμισε ότι το μνημόνιο το καταγγέλλει η ψήφος του λαού, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ  ενώ σχετικά με την επικείμενη Σύνοδο Κορυφής ανέφερε ότι αν ο ελληνικός λαός ψηφίσει μια αριστερή κυβέρνηση όλοι στην Ευρώπη θα ξέρουν ότι το μνημόνιο θα είναι νεκρό. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι με τους Ευρωπαίους θα συζητήσει με ειλικρίνεια ενώ ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να σταματήσει η εσωτερική υποτίμηση, ωστόσο πρόκειται να υποστηρίξει ότι στόχος της Ελλάδας είναι οι θεσμικές αλλαγές.

Σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος να βάλει υπογραφή αποδοχής στα αιτήματα των εταίρων, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε: «Οι δικοί μας αγωνιστές δεν υπέγραψαν στα ξερονήσια και με ρωτάτε αν θα υπογράψω;»
Διαβάστε επίσης:  ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΙΧ»

Keywords
Τυχαία Θέματα