Δεν ψήνεται ο Καφές

Ο Παντελής Καφές ήταν από τους πλέον πιστούς στρατιώτες της ΑΕΚ. Δεν ήταν μόνο η αγωνιστική του εικόνα, αλλά και η συμπεριφορά του έξω από αυτή. Την ώρα που η Ένωση του χρωστούσε λεφτά και δεν του έδινε ούτε ευρώ, αυτός δεχόταν διακανονισμούς και περίμενε υπομονετικά να πάρει κάποια χρήματα.

Το ποσό που του χρωστά η ΑΕΚ φτάνει περίπου στα 500.000 ευρώ. Ο Ανδρέας Δημητρέλος θα αρχίσει σύντομα επαφές με τους παίκτες για να πετύχει το κούρεμα

χρεών που επιθυμεί, ωστόσο ο Καφές δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω. Δεν είναι ότι δεν θέλει να βοηθήσει την ΑΕΚ, ούτε επιθυμεί να βάλει εμπόδια στην ενδεχόμενη είσοδο του Βιντιάδη στην ομάδα. Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με το γεγονός ότι ενώ έχει δεχθεί πολλούς διακανονισμούς και έχει βάλει πάνω από όλα το συμφέρον της ΑΕΚ, δεν έχει πάρει λεφτά από αυτά που του χρωστάνε.

Η στάση του ποδοσφαιριστή μόνο εύκολη δεν θα είναι για τον Ανδρέα Δημητρέλο. Ο θυμόσοφος λαός είθισται να λέει: Και κλαμένος και δαρμένος. Ο Παντελής Καφές δεν επιθυμεί το κακό της ΑΕΚ, αλλά τον ενοχλεί η αχαριστία. Οπότε, οι διαπραγματεύσεις μαζί του θα είναι από τις πλέον δύσκολες για τους διοικούντες την ΠΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα