Λύτρωση με Σταματή για την ΑΕΚ

Με γκολ του Σταματή τζούνιορ (γιος του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Σταύρου Σταματή), η Ενωση νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και πήρε τα πάνω της ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με γκολ

από τα αποδυτήρια του Φούντα -μόλις στο 2ο λεπτό- αλλά αυτό περισσότερο κακό φαίνεται πως έκανε στους γηπεδούχους. Ο ΠΑΣ πήρε τα πάνω του απείλησε και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει. Ωστόσο, η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να πάει στα αποδυτήρια ούσα μπροστά στο σκορ, ο Γκερέιρο, όμως, αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 37ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος το ματς απέκτησε χαρακτήρα θρίλερ. Η ΑΕΚ πίεζε τον ΠΑΣ, αλλά είχε αντίπαλο την κούραση. Ο χρόνος περνούσε, η αγωνία μεγάλωνε, αλλά η ομάδα του Λίνεν λυτρώθηκε στο 82ο λεπτό με γκολ του Σταματή, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Φούντας, Γκερέιρο, Αρκούδας (Ρίκα 80′), Φέτσης, Βλάχος, Κουτρουμπής, Φουρτάδο (Σταματής 67′), Παυλής, Κοτσαρίδης (Γιάγκο 63′)

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα (Κειτά), Γεωργίου (Βίλα 80′), Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης, Ιλιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα