Δεν παραιτείται ο Τατσόπουλος

«Δεν σκέφτομαι να παραιτηθώ, διότι δεν έχω αποστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ που προσέγγισα τον Ιανουάριο του 2012», υπογράμμισε ο βουλευτής του κόμματος, υπενθυμίζοντας πως όταν μπήκε στον ΣΥΡΙΖΑ «είχε τα χαμηλότερα δημοσκοπικά ποσοστά». «Όλο αυτό το κύμα που μετέπειτα ήρθε στον ΣΥΡΙΖΑ, είχε πάει τότε στη ΔΗΜΑΡ και κατέγραφε 17%.

Δεν πήγα τότε στη ΔΗΜΑΡ. Δεν είχα ανάγκη μιας κολυμβήθρας του Σιλωάμ και αδικεί την ιστορία του ο ΣΥΡΙΖΑ εάν το επιχειρήσει», υπογράμμισε ο βουλευτής, διαπιστώνοντας πως νιώθει ότι «κάποιοι τον οδηγούν στην έξοδο». «Αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσοι που μπορούν να το καταφέρουν και δεν είναι πάντα ιδιοτελείς. Δεν λέω ότι είναι κακοί και μοχθηροί άνθρωποι, αλλά είναι άνθρωποι που πιστεύουν ότι κάνω κακό στον ΣΥΡΙΖΑ», συνέχισε, προσθέτοντας ότι δεν παραιτείται «διότι πιστεύει ότι κάνει καλό στον ΣΥΡΙΖΑ». «Δεν πιστεύω ότι καταστρέφω τον ΣΥΡΙΖΑ. Το αντίθετο: πιστεύω ότι εκφράζω τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε ο βουλευτής και συγγραφέας.

«Δημοκρατικό κόμμα»

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί, αυτή τη στιγμή, το πιο δημοκρατικό κόμμα. “Με ενδιαφέρει όταν δέχομαι μια τόσο απίστευτη και κατάπτυστη επίθεση να μπορώ να αμυνθώ. Είναι δικαίωμά μου και υποχρέωσή μου. Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει αυτή τη στιγμή λοβοτομημένους βουλευτές. Δεν θέλει αρνάκια που να κάθονται στη γραμμή. Να μην κουνιούνται… Θέλει βουλευτές με άποψη, γιατί αυτό αξίζει στον ΣΥΡΙΖΑ. Στα δημοκρατικά κόμματα, δεν υπάρχει περίπτωση να βγει μία και μόνη άποψη από όλους μας. Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν επανειλημμένα βγει απόψεις αντίρροπες, τις οποίες, αν τις βάλεις δίπλα, έχουν τεράστιο χάσμα. Το να επιβάλλεις σιωπητήριο παντού και με όρους κομματικής πειθαρχίας, δεν έχει δείξει απόψεις μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα”, υπογράμμισε.

Νέα επίθεση κατά Μουλόπουλου

Πάντως, ο Πέτρος Τατσόπουλος κλιμάκωσε την επίθεση κατά του υπεύθυνου Επικοινωνίας και ΜΜΕ του κόμματος, Βασίλη Μουλόπουλου, ο οποίος τον είχε αποκαλέσει “βιζιτού” και “γελωτοποιό” με άρθρο του στην “Αυγή”. Ο βουλευτής επικαλέστηκε την επαγγελματική πορεία του Βασίλη Μουλόπουλου, υπενθυμίζοντας ότι για χρόνια βρισκόταν στον ΔΟΛ “και συνεργαζόταν με τον Σταύρο Ψυχάρη”. “Ότι με λέει γελωτοποιό, σημαίνει ότι πρέπει να ξέρει τον κλάδο και τον αναγνωρίζει. Δεν λέω ότι είναι ο ίδιος, αλλά ως δεξί χέρι του αφεντικού του φαντάζομαι ότι θα είχε παραστεί σε πολλές οντισιόν γελωτοποιών. Θέλω να οδηγήσω λοιπόν τη σκέψη όλων στο πώς μπορεί να επιβληθεί μια στρατηγική σε ένα οποιοδήποτε κόμμα, που τυχαίνει να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή, σε μια τακτική αντιπαράθεσης, η οποία βάζει μέσα στο σακί οποιονδήποτε δεν συμφωνεί με τις απόψεις του κόμματος και λέει ότι η άποψη του κόμματος είναι πως όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι οπωσδήποτε εναντίον μας”, είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος, κατηγορώντας τον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα πως “είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία, γράφει εναντίον μας γιατί έχει πληρωθεί για να το κάνει αυτό και όχι γιατί δεν μας γουστάρει”.

Keywords
Τυχαία Θέματα