Χορταστική ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ από τα αποδυτήρια του Παπαστεριανού στο 2′ αλλά οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν γρήγορα με το χτύπημα πέναλτι του Αμπντούν στο 8′ (από παράβαση πάντως μη διαπιστωμένη).

Ο Ολυμπιακός εν συνεχεία πίεσε αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία αφού ο Αρης ήταν πολύ καλά οργανωμένος τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στην άμυνα.

Κάπως

έτσι κύλησε και το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι να έρθει το δεύτερο γκολ του Αρη στο 78′  με τον Αγκάνθο. Το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι αφού οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν κοντά στη νίκη, ο Ολυμπιακός όμως απάντησε και πάλι άμεσα με τέρμα του Χολέμπας στο 80′ (και ενώ είχε αποβληθεί ο Ψυχογιός για τον Αρη).

Οι πρωταθλητές ζήτησαν μάλιστα και την ολική ανατροπή που θα την κατάφερναν αν ο Μήτρογλου και ο Πάντελιτς ευστοχούσαν στη φάση του 85′.

Άρης (Νίκος Πασιαλής): Βελλίδης, Ψυχογιός, Πουλίδο, Παντίδος, Μαργαρίτης, Κοέλιο, Παπαστεριανός (83′ Ασλανίδης), Καζναφέρης (64′ Γκέσιος), Οικονομόπουλος, Γιαννιώτας, Αγκάνθο (87′ Νταμαρλής).

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης (82′ Πάντελιτς), Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοδέστο (68′ Λυκογιάννης), Τάτος (68′ Γκρέκο), Αμπντούν, Μασάντο, Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα