ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΗΞΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ

Ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο παραίτησης των υπουργών που προέρχονται από τη Δημοκρατική Αριστέρα άφησε εμμέσως πλην σαφώς ο Φώτης Κουβέλης μετά τη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών. Χωρίς να κάνει δηλώσεις αποχώρησε ο Ευαγ. Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κάλεσε την τρόικα να σταματήσει να επιτίθεται στην ελληνική κοινωνία, σημειώνοντας ότι έχει φτάσει στα όρια της.«Πρέπει να καταλάβουν ότι η ελληνική κοινωνία έχει συγκεκριμένες αντοχές, όπως και οι υπουργοί της κυβέρνησης», δήλωσε στους δημοσιογράφους. Τόνισε ότι η διαπραγμάτευση συνεχίζεται, υπογραμμίζοντας ότι «δεν έχει κλείσει τίποτα οριστικά». Παράλληλα άφησε αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «όσοι βιάζονται να πουν ότι τα μέτρα έχουν αποφασιστεί, έχουν κάνει λάθος».

Όσον αφορά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αποφάσισε να μη μιλήσει έξω από το Μαξίμου αλλά να κάνει δηλώσεις «εντός έδρας», στα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους.

Πλέον το ενδεχόμενο να «κλειδώσει» το πακέτο των 11,5 δισ. μέχρι την Κυριακή απομακρύνεται, καθώς η επόμενη συνάντηση των κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη προγραμματίζεται για την ερχόμενη εβδομαδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα