Μπαρτζώκας: «Στόχος η νίκη και το…ροτέισον»

Αύριο ολοκληρώνουμε τον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας, ελπίζουμε με μία καλή πειστική εμφάνιση και αν είναι δυνατόν τη νίκη, ώστε να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Τώρα κοιτάμε δύο πράγματα, τον αντίπαλο που απαιτεί σεβασμό. Κέρδισε τη Σιένα, έχασε από τη Γαλατά στο τέλος και το δεύτερο πράγμα που κοιτάμε είναι πως θα κάνουμε μικρές αλλαγές για να καλύψουμε το κενό του Σίμονς για το αυριανό παιχνίδι. Είναι κάποια συστήματα που πρέπει να κάνουμε με τους ψηλούς, αλλά και συνεργασίες”, υποστήριξε αρχικά και συνέχισε:

Για

το αν και από που κινδυνεύει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα: “Το να παίξεις απέναντι σε μία ομάδα που έχει πάρει την Ευρωλίγκα είναι μεγάλο κίνητρο. Θα παίξουν ελεύθερα. Διαθέτουν κάποιους Πολωνούς διεθνείς με ικανότητα, αλλά και ξένους που της δίνουν μία ποιότητα. Ο Χοτζ που είχε πέρυσι και έφυγε ήταν βασικός της παίκτης. Δεν είναι μία ομάδα, όμως που αν παίξουμε καλά θα μας βάλει προβληματισμό. Ζει αυτή την εμπειρία όσο περισσότερο μπορεί. Αυτό την κάνει επικίνδυνη, αλλά αν είμαστε όπως πρέπει πιστεύω ότι θα κερδίσουμε».

http://www.youtube.com/watch?v=2jaBoYzEAww#t=176

Για την πορεία μέχρι τώρα του Ολυμπιακού: «Είναι σημαντικό ότι έχουμε ξεκινήσει με τέσσερις νίκες και είμαστε σε διαφορετική φάση από ότι πέρυσι. Η περυσινή εμπειρία έδειξε βέβαια αν το σκεφτείς με θετικό τρόπο ότι σε κάνει πιο σκληρό. Παίξαμε πολλά ματς χωρίς αύριο. Αυτό, όμως δεν κάνει πιο εύκολο τον φετινό όμιλο. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Στον δεύτερο γύρο έχουμε και τη Μάλαγα και τη Μπάγερν έξω. Σίγουρα, όμως αν νικήσουμε αύριο είναι σημαντικό. Θέλουμε τώρα να κάνουμε ροτέισον, δεν θέλουμε να παίζει κανείς πάνω από 25 λεπτά στην πρώτη φάση, ώστε να είναι πιο φρέσκοι στο τοπ-16. Τώρα κάνουμε θα μπορούσαμε να το πούμε προετοιμασία για να κάνουμε όσο πιο… μεγάλο γίνεται το ρόστερ και να μην επιβαρύνουμε τους παίκτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα