Αυλαία απολογιών αύριο για τις χρυσές μίζες

Οι κατηγορούμενοι αρχίζουν πλέον να μετρούν αντίστροφα για την έκδοση της ετυμηγορίας των δικαστών του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας ενώπιον του οποίου δικάζονται από τον περασμένο Απρίλιο για ξέπλυμα μαύρου πολιτικού χρήματος.

Μόλις ολοκληρώσει την απολογία του ο πρώην γενικός διευθυντής εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος , θα απολογηθεί η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη,

η οποία μέσω των δικηγόρων της δήλωσε έτοιμη να δώσει εξηγήσεις για όσα της αποδίδονται. Η θέση της εξάλλου από την αρχή είναι σταθερή.

«Δεν έχω καμία σχέση με όσα με κατηγορείται» Και βεβαίως πρώτιστη προτεραιότητά της είναι να πείσει 16 μήνες μετά την προφυλάκισή της τους δικαστές ότι το παιδί της έχει την ανάγκη της να βρεθεί σύντομα κοντά του, καθώς εδώ και πολύ καιρό στερείται και τους δύο γονείς του.

Μόλις πέσει η αυλαία της αποδεικτικής διαδικασίας θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις των εισαγγελέων της έδρας Γεωργίας Αδειλήνη και Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου , οι οποίοι αναμένεται να προτείνουν επί της ενοχής ή μη των κατηγορουμένων.

Keywords
Τυχαία Θέματα