Αρνήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις Μιχαλολιάκος και Παππάς

12:47 4/7/2014 - Πηγή: Matrix24

Και οι δυο κατέθεσαν υπομνήματα και αρνήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο κατηγορούμενοι χαρακτήρισαν ανυπόστατες τις συμπληρωματικές κατηγορίες και ισχυρίζονται ότι τα στοιχεία ήταν γνωστά όταν απολογήθηκαν στις 3 Οκτωβρίου και απαγορεύεται δεύτερη προφυλάκιση.

Ο Μιχαλολιάκος υποστήριξε ότι τα τέσσερα όπλα ήταν για την ασφάλειά του και επισήμανε συγκεκριμένα περιστατικά.

Επίσης τόνισε ότι δεν διακινήθηκαν προς τρίτο και

δεν χρησιμοποιήθηκαν σε οποιοδήποτε επεισόδιο.

Ο Παππάς καταγγέλλει ότι η κατηγορία της παράβασης του νομού περί αρχαιοτήτων μετατράπηκε από πλημμέλημα σε κακούργημα προκειμένου να προφυλακιστεί εκ νέου.

Η απόφαση για τους τρεις βουλευτές αναμένεται στις δυο το μεσημέρι.

Επεισοδιακή άφιξη

Να πλησιάσουν την κλούβα μου μετέφερε από τη φυλακή τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και τους Χρήστο Παππά και Γιάννη Λαγό, επιχείρησαν περίπου 150 συγκεντρωμένοι οπαδοί του κόμματος στο εφετείο της Αθήνας. Δυνάμεις των ΜΑΤ τους απώθησαν αλλά όταν επιχείρησαν εκ νέου να περάσουν στο χώρο από άλλο σημείο επικράτησε ένταση και χρησιμοποιήθηκαν χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και χημικά.

Οι συγκεντρωμένοι χρυσαυγίτες επιτέθηκαν εναντίον δύο φωτορεπόρτερ. Πρόκειται για μία γυναίκα –που δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία της– και τον Γιάννη Κέμμο, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, καθώς τον έριξαν κάτω και τον κλότσησαν στο κεφάλι με αρβύλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα