Απολογείται ο χρυσαυγίτης Μ. Αρβανίτης

Ο Μιχ. Αρβανίτης, όπως όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αρνείται την κατηγορία που τον φέρνει αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη .

Κατηγορία που οι χρυσαυγίτες προσπαθούν να της προσδώσουν πολιτική διάσταση αν και το αδίκημα έχει αμιγώς ποινικό υπόστρωμα καθώς συνδέεται με συγκεκριμένη αξιόποινη πράξη.

Ο κατηγορούμενος βουλευτής με τη σειρά του θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις που θα του θέσουν οι

εφέτες- ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου ,ενώ αν δεν θελήσει να απαντήσει και να δώσει εξηγήσεις έχει εκ του νόμου δικαίωμα σιωπής.

Ανεξάρτητα πάντως από τη στάση που θα επιλέξει να τηρήσει και τον τρόπο που θα υπερασπιστεί τον εαυτό του το κρίσιμο για τον κατηγορούμενο βουλευτή στάδιο είναι η απόφαση των δύο δικαστικών λειτουργών , οι οποίες μαζί με τον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο θα αποφασίσουν για την ποινική μεταχείριση του συγκεκριμένου βουλευτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και τις 23 Ιουνίου 2014 σε καθημερινή σχεδόν βάση θα συνεχιστεί η ... παρέλαση των χρυσαυγιτών βουλευτών από το Εφετείο της Αθήνας προκειμένου να απολογηθούν για πρώτη φορά ή συμπληρωματικά σχετικά με τη μεγάλη ανακριτική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη και που - όπως όλα δείχνουν - έχει μπει στην τελευταία της στροφή .

Keywords
Τυχαία Θέματα