Αντιδράσεις από την «ηγετική» εμφάνιση της Φώφης

07:34 3/4/2014 - Πηγή: Matrix24

Με την φράση της «δεν είναι ώρα να λύσουμε τους λογαριασμούς μας», επέλεξε να πάρει θέση στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του κόμματός της μεταξύ νυν και πρώην ηγεσίας, από το βράδυ της Κυριακής και εντεύθεν. Εκείνη προέταξε το «εμείς» μίας παράταξης με ιστορία, αρνούμενη ότι έχει έρθει το τέλος της και καλώντας σε έναν αγώνα για να δοθεί νέα πνοή στο κίνημα.

Δηλώνοντας υπερήφανη που είναι ΠΑΣΟΚ και τονίζοντας πως δεν ντρέπεται και δεν κρύβεται,

έστειλε το μήνυμα στους συντρόφους της πως είναι εδώ, σε μία κρίση ...ηγεσίας (;) στο κόμμα. «Έδωσα μάχες για το κόμμα μου και μάλιστα νικηφόρες, σε στιγμές που κανένας δεν ήθελε να βγει μπροστά», είπε, «μάχομαι για την αναγέννηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, που για να είναι μεγάλη δεν μπορεί παρά να έχει κοινωνικές αναφορές», κάνοντας λόγο παράλληλα για νέα πολιτική πρόταση που έχει ανάγκη ο χώρος.

Η σχετική αποστροφή του λόγου της πάντως, δεν πέρασε απαρατήρητη στο κόμμα της. Στελέχη πολύ κοντά στη σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν είδαν με καλό μάτι την «ηγετική εμφάνισή» της, θυμίζοντας με νόημα πως δεν δέχθηκε να δώσει την ίδια μάχη στις ευρωεκλογές όταν της ζητήθηκε και στέλνοντας το μήνυμα πως όταν η κοινωνία δεν σε στηρίζει, δεν υπάρχουν πια ...ιερά τέρατα. Και ο νοών νοείτο...

Keywords
Τυχαία Θέματα