Ανεβαίνει ο ΠΑΣ, νίκησε και τον ΟΦΗ

H επικράτηση πάντως δεν ήταν εύκολη για τον ΠΑΣ καθώς ο ΟΦΗ ανέπτυξε επιθετική δραστηριότητα στα πρώτα λεπτά και απείλησε την εστία του Βελλίδη. Οι Κρητικοί όμως, παρά το γεγονός ότι πάτησαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεν κατάφεραν να σκοράρουν γεγονός που εν συνεχεία πλήρωσαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η αγωνιστική εικόνα του ΠΑΣ ήταν κατά πολύ καλύτερη και σ’ αυτό βοήθησε η προσθήκη του Τσάβες.

Ο Αργεντίνος έκανε σαφώς πιο επιθετική την ομάδα του η οποία, αφού πίεσε, κατάφερε να προηγηθεί με τον Ντε Βινσέντι στο 63′ και να αποκτήσει προβάδισμα δύο γκολ με τον Τσουκαλά στο 73′.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο ΟΦΗ μέχρι το τέλος ήταν να μειώσει με τέρμα του Μακουκούλα στο 83′ και απλώς να δώσει ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά στα οποία όμως τίποτα δεν άλλαξε.

ΠΑΣ Γιάννινα (Τσιώλης): Βελλίδης, Βίλα, Λίλα, Κολοβέτσιος, Ίλιτς (87′ Μπέριος), Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης (80′ Στρούνα), Τζημόπουλος, Ντάσιος (46′ Τσάβες), Ντε Βινσέντι.

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Δασκαλάκης, Τριποτσέρης, Ζορό, Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς (81′ Μακουκούλα), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (69′ Νιμανί), Φραγκουλάκης (57′ Κουτσιανικούλης), Μακρής, Μιλιάζες, Στάθης.

Keywords
Τυχαία Θέματα