Αναβιώνουν την… κόντρα του ευρώ

19:04 7/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπήκε η Λίτσα Αμμανατίδου, με αφορμή την παρουσία της στην πρωινή εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στον Σκάι και τις αναφορές που έγιναν στην φράση που είχε πει προεκλογικά ο Αλέξης Τσίπρας, ότι «το ευρώ δεν είναι φετίχ».

«Τώρα που η Ελλάδα κατοχύρωσε οριστικά την παραμονή της στο ευρώ και κανείς πλέον ξένος δεν το αμφισβητεί, ο ΣΥΡΙΖΑ

δυστυχώς εξακολουθεί να το θέτει», αναφέρει η Συγγρού. «Μπορεί για τον ΣΥΡΙΖΑ το ευρώ να μην είναι φετίχ, αλλά σίγουρα είναι ταμπού. Καλό είναι να μην το αγγίζει.Οι συνεχείς μεταλλάξεις του ΣΥΡΙΖΑ μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν στη χώρα», σημειώνει.

«Εδώ μιλάμε για μια κοινωνία η οποία διαλύεται και βεβαίως θα πούμε ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ», είχε δηλώσει το πρωί η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Υποστήριξε πάντως, απαντώντας σε ερωτήσεις των συνομιλητών της, Κυριάκου Γεροντόπουλου από τη Ν.Δ. και Νάντιας Γιαννακοπούλου από το ΠΑΣΟΚ, ότι «είμαστε ξεκάθαροι και με τις αποφάσεις της πανελλαδικής μας συνδιάσκεψης και της κεντρικής επιτροπής και το προεκλογικό [πρόγραμμα]. Δεν έχουμε πει τίποτα διαφορετικό και μην προσπαθείτε να βάλετε στο στόμα του ΣΥΡΙΖΑ διαφορετικές απόψεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα